Tel: +385 (1) 4800 200

E-mail: [email protected]

Usluge Eurowatch

Eurowatch (EWC) je jedinstvena usluga koja se prvi puta nudi u našoj zemlji. Uslugu čini obavljanje pretplatničke usluge za vlasnike i operatere vozila za cestovni prijevoz i privatnih automobila u raznim zemljama Europe, putem koji oni mogu učinkovitije tražiti pomoć lokalne policije 24/7, pružanja usluge nadzora a i ostalih vidova cestovne pomoći.

EWC je napravljen prvenstveno zbog porasta kriminala kod cestovnih vozila i pruža mogućnost vozaču ili vlasniku vozila da sa jednim telefonskim pozivom 24/7 u cijeloj Europi (42 zemlje), dobije pomoć (policija, medicinska pomoć, vatrogasna pomoć, obalna straža, gorska služba spašavanja, kombinirana pomoć, čuvanje vozila i druge vidove pomoći koji se ustanove pri telefonskom pozivu). EWC podržava svaki GPS tracking system, a također je važno napomenuti da policija dobiva trenutnu poziciju vozila, što znatno ubrzava i olakšava intervenciju.

U Hrvatskoj je AKD-Zaštita licencirani pružatelj usluga EWC, što omogućuje izuzetnu pokrivenost u cijeloj Hrvatskoj (Zagreb,  Rijeka, Split, Dubrovnik, Osijek, Slavonski Brod, Sisak, Vinkovci, Šibenik), interventne ekipe dolaze na mjesto događaja u najkraćem mogućem vremenu, a također pri izlasku svake naše interventne ekipe obavezni smo po zakonu obavijestiti i policiju o događaju. Ujedno pružamo i usluge pratnje cestovnih vozila po cijeloj Hrvatskoj.