Tel: +385 (1) 4800 200

E-mail: [email protected]

Tehnička zaštita

AKD-Zaštita ovlaštena je za obavljanje poslova tehničke zaštite te registrirana za projektiranje, građenje i nadzor sustava sigurnosti, a koje poslove obavljaju zaposlenici ovlašteni za pružanje usluga tehničke zaštite i to inženjeri elektrotehnike i montažeri koji su položili stručni ispit pred ispitnim povjerenstvom MUP-a, za zaštitara tehničke zaštite.

Pri odabiru AKD-Zaštite kao izvoditelja ugradnje sustava tehničke zaštite, svakom štićenom objektu pristupa se individualno. Time, na temelju zahtjeva budućih korisnika usluga, izrađujemo snimku postojećeg stanja i pronalazimo sve rizične točke koje u projektu nastojimo nadzirati elementima tehničke zaštite najnovijih tehnologija, svodeći rizik od počinjenja kaznenih djela na najmanju moguću razinu. Uporabom najnovijih alata za grafičku obradu i izradu nacrta (Autodesk® AutoCAD 2016 LT) razina kvalitete usluga projektiranja i izrade tehničke dokumentacije dovedena je do visokog stupnja profesionalnosti.

Uz primjenu elemenata mehaničke zaštite (rešetki, ograda, protuprovalnih vrata i sl.) primjenjuju se i rješenja elektroničke zaštite s uključenom detekcijom, analizom i obradom informacija, lokalnim uzbunjivanjem te dojavom na Centralni dojavni sustav AKD-Zaštite.

Bez obzira na Vaše potrebe za uslugama zaštite, naš stručni tim je uvijek spreman  predložiti rješenja zaštite upravo u skladu s Vašim potrebama (stambeni i poslovni objekti, financijske institucije, osobna i gospodarska vozila).