Tel: +385 (1) 4800 200

E-mail: [email protected]

Procjena ugroženosti

AKD-Zaštita pruža usluge izrade sigurnosne dokumentacije kao što su Procjene ugroženosti, Planovi zaštite i Studije zaštite za objekte i prostore koji su predmetom zaštite. Dugi niz godina pružamo ove usluge i među prvim smo zaštitarskim tvrtkama  započeli izradu sigurnosnih elaborata objekata kritične infrastrukture kao i objekte od posebnog značaja za RH te do sada izradili veliki broj predmetne dokumentacije.

Dokumentacija se izrađuje u skladu  sa metodološkim standardima struke i preporukama zaštite koje proizlaze iz Nacionalnog zakonodavstva i drugih relevantnih propisa, te  dugogodišnjeg iskustava u organiziranju i implementiranju  zaštite osoba, objekata i prostora.  

Garantiramo apsolutnu stručnost svojih djelatnika i da izrađena dokumentacija formom, sadržajem i kvalitetom udovoljava kriterijima i standardima nadležnih inspekcijskih službi. Radi se o provjerenim stručnjacima iz područja tehničke i tjelesne zaštite osoba i objekata s bogatim iskustvom rada na istovjetnim poslovima MUP-a RH koji su rukovodili, organizirali i sudjelovali u izradi predmetne dokumentacije.