Tel: +385 (1) 4800 200

E-mail: [email protected]

Osnovne organizacijske vrijednosti

Organizacijske vrijednosti predstavljaju temelj za kvalitetnu implementaciju misije, vizije i strategije tvrtke. Organizacijske vrijednosti AKD-Zaštite jesu:

POVJERENJE I ODGOVORNOST 

Povjerenje i odgovornost ključni su prioriteti AKD-Zaštite u svim segmentima poslovanja. Svojim djelovanjem AKD-Zaštita nastoji opravdati očekivanja korisnika, poslovnih partnera i zaposlenika, te pozitivno utjecati na lokalnu zajednicu.

OTVORENOST I TOLERANCIJA

AKD-Zaštita stvara neupitne pretpostavke, te kontinuirano radi na unapređenju otvorene komunikacije i međusobnog uvažavanja među zaposlenicima i poslovnim suradnicima.

RAVNOPRAVNOST I JEDNAKOST

AKD-Zaštita jamči ravnopravnost i jednakost postupanja prema zaposlenicima, poslovnim partnerima, klijentima i svima onima s kojima u svom djelovanju dolazi u dodir.

TRANSPARENTNOST I INTEGRITET

AKD-Zaštita svoju djelatnost obavlja na zakonit, odgovoran, transparentan i profesionalan način, sukladno zahtjevima struke. Građenje pozitivne slike tvrtke i nulta tolerancija na svako nekorektno, neetično, diskriminacijsko, nezakonito i koruptivno ponašanje, te usmjerenost na izgradnju kvalitetnih i transparentnih odnosa s poslovnim partnerima, korisnicima i zaposlenicima ubrajaju se među najvažnije poslovne ciljeve tvrtke.