Tel: +385 (1) 4800 200

E-mail: [email protected]

O nama

AKD-Zaštita je zaštitarska tvrtka koja već 20 godina brine o sigurnosti poslovnih i privatnih korisnika u Hrvatskoj. Tijekom tih godina razvijala je sigurnosna rješenja koja odgovaraju individualnim potrebama svakog klijenta, te istovremeno gradila stručan i educiran tim zaposlenika.

Tvrtka je organizirana kroz Centralu u Zagrebu gdje se nalazi sjedište društva, te Poslovne jedinice u svim većim gradovima Republike Hrvatske:  Osijeku, Rijeci, Sisku, Splitu,  Zadru i Zagrebu.

Jasna i jednostavna organizacija, propisan redoslijed koraka i sposobnost utvrđivanja prioriteta presudni su za uspjeh djelovanja svih organizacijskih dijelova tvrtke.
 

VIZIJA

Postati vodeća zaštitarska tvrtka u Hrvatskoj po kvaliteti pružanja usluga i prvi izbor u području tjelesne i tehničke zaštite.

MISIJA

AKD-Zaštita jačat će svoju poziciju na tržištu kontinuiranim razvojem sigurnosnih rješenja i usluga, slijedeći suvremena kretanja u sektoru zaštite, kao i želje svojih klijenata i korisnika. Pružanjem usluga vrhunske kvalitete kroz fleksibilna rješenja u svakom trenutku spremno će odgovoriti na zahtjevne potrebe tržišta.

AKD-Zaštita vjeruje da ljudi čine razliku, te nastavlja graditi stručan i educiran tim zaposlenika koji svojom predanošću i višegodišnjim iskustvom predstavljaju dobar temelj stvaranja vrijednosti za klijente i poslovne partnere, istovremeno usmjeravajući poslovanje k stvaranju pozitivnog doprinosa zajednici.