Zašto AKD-Zaštita?

11.01.2016

Razlozi zbog kojih bi brigu o Vašoj sigurnosti trebali povjeriti AKD-Zaštiti:

Cjelovito pružanje usluga

AKD-Zaštita, kao zaštitarska tvrtka koja već 20 godina brine o sigurnosti poslovnih i privatnih korisnika u Hrvatskoj, u mogućnosti je pružiti visoko profesionalnu, kvalitetnu i cjelovitu zaštitu objekata, osoba i imovine koja udovoljava najvišim europskim standardima zaštite. Naša referenca su mnogobrojne uspješno pružane usluge iz područja tjelesne i tehničke zaštite, te prijevoza i prijenosa vrijednosti. Odbacujući prosječnost, usredotočeni smo na uvijek više standarde zaštite i sigurnosti.

24 satno dežurstvo

AKD-Zaštita brigu o Vašoj sigurnosti shvaća ozbiljno i u cilju pružanja cjelovite i pouzdane usluge ima organizirano 24-satno dežurstvo.

Procjena sigurnosti

AKD-Zaštita kao izvoditelj ugradnje sustava tehničke zaštite, svakom štićenom objektu pristupa individualno. Na temelju zahtjeva budućih korisnika usluga, izrađuje se snimka postojećeg stanja sigurnosti i pronalaze se sve rizične točke koje se u projektu nastoje nadzirati elementima tehničke zaštite najnovijih tehnologija, svodeći rizik od počinjenja kaznenih djela na najmanju moguću razinu.

Online ponude

Želeći olakšati prvi kontakt novim klijentima, na internet stranici AKD-Zaštite oni od sada mogu zatražiti ponudu online ispunjavanjem kratkog obrasca.

ISO certifikati

AKD-Zaštita prva je zaštitarska tvrtka koja je 2002. godine implementirala i certificirala u svoje cjelokupno poslovanje ISO NORMU 9001 (Sustav upravljanja kvalitetom). S ciljem da se omogući bolja zaštita informacija i imovine, odnosno očuva povjerljivost, integritet i raspoloživost informacija 2011. godine implementirna je ISO NORMA 27001 (Sustav upravljanja informacijskom sigurnošću). U svrhu daljnjeg unapređenja poslovanja 2014. godine uspješno je završen proces certifikacije Sustava upravljanja okolišem ISO 14001 i Sustav upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu OHSAS 18001.

Učilište AKD-Zaštite

Odlukom Uprave AKD-Zaštite 23. ožujka 2009. godine osnovano je Učilište AKD-Zaštite za izobrazbu zaštitara i čuvara. Od osnutka do danas, kroz Učilište AKD-Zaštite obrazovano je preko 1.000 zaštitara s iznadprosječnom uspješnošću prolaznosti na ispitima.